vrijdag 31 augustus 2012

Puur Restaurant Week

De stage bij Puur Restaurant Week is begonnen.
Het organiseren en promoten van deze week staat tot 29 oktober centraal.
Tijdens de Puur Restaurant Week (22 t/m 28 oktober) serveren vele restaurants door heel Nederland een PUUR menu.

Fairtrade, biologisch en duurzame vis
Goed voor de mens en de natuur, diervriendelijk en gezond.

Ambassadeur
"Tijdens de Puur Restaurant Week wordt stilgestaan bij het verhaal achter ons eten en bij de boeren die het verbouwen. Dat vind ik mooi want ieder product heeft een verhaal. Het gebruik van biologische en streekproducten wordt tijdens de week gestimuleerd." - Ramon Beuk

Restaurants
De restaurants serveren een 3 gangen menu met zoveel mogelijk biologische, fairtrade en duurzame vis producten waarbij ze ook zelf de prijs mogen bepalen.

Kosten
150 euro voor de hele week daarbij ontvangt elk restaurant het volgende;
-campagne- en Loesje-posters, flyers en vooraankondigingskaartjes van de Puur Restaurant Week
-een kant en klaar persbericht die gestuurd kan worden naar lokale media
-een eigen pagina op de website van Puur Restaurant Week

extra
-promotie via twitter/facebook
-doe mee aan de verkiezing ‘Puurste Restaurant van Nederland’

Dus.. Heb jij nog een restaurant in gedachten die echt mee moet doen of heeft u zelf een restaurant?
Neem contact op met linsey@puurrestaurantweek.nl of schrijf  je in op www.puurrestaurantweek.nl/aanmelden

twitter: @PuurRestrntWeek
Facebook: PuurRestaurantWeek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten